Hemen Ara WhatsApp
0 (312) 999 1453
  • Takip Edin:

Blog

Bizim İçin Değerlisiniz

Bizim İçin Değerlisiniz


Sayın Fetih Spor Akademisi ailesi;

Fetih spor akademisi olarak en büyük önceliğimiz üyelerimizin güvenliği ve sağlığıdır. Covid-19 virüsü ile ilgili haberlerin kamuoyuna yansımasını ilk günden itibaren yakinen takip ediyoruz. Bu konuda fetih spor akademisi olarak temizlik hijyen politikamızı en üst seviyeye çıkardığımızı belirtmek isteriz. Bu bağlamda soyunma odası ve lavabolardaki tuvaletler, masalar, reformer, barlar ve tüm fitness ekipmanları gibi sıkça dokunulan yüzeyler hastane seviyesinde kullanılan dezenfektanlarla silinmektedir.
 
Salonumuzda kullanılan yüksek kaliteli temizlik malzemelerine ek olarak, lavabolarda sunulan tıbbi dezenfektanlar da üyelerimize hizmet içindir. Açılışta ve kapılışta yapılan detaylı temizliğin dışında kullanımı daha fazla olan performans aletleri, antrenman malzemeleri, ring gibi bölümlere ekstra zaman ayırıyoruz. Aynı zamanda salonumuzda haftada 2 gün anti bakteriyel buharlı temizlik aletleriyle detaylı temizlik yapılmaktadır.

Fetih spor akademisi olarak, hatırlatmak isteriz ki içinde bireysel sorumluluklarımız çok önemli. Salonumuzda bulundurduğumuz dezenfektanları girişte ve çıkışta kullanmanızı öneriyoruz. Özellikle hatırlatmak isteriz ki otoriteler özellikle ellerin “yıkanması” üzerinde duruyor. Yani antiseptik kullanımı önemli fakat yıkama işlemi öncelikli!

Fetih spor akademisi aldığı önlemleri güvenliğinizi ve sağlığınızı güvence altına almak için geliştirmeye devam edecektir. Bu süreçte sizlere düşen kişisel hijyene önem verip bağışıklığınızı kuvvetlendirmek için spor aktivitelerinize devam etmektir.

Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Fetih Spor Akademisi
Tüm Hakları Saklıdır: 2024
Fetih Spor Akademisi
tasarım & kodlama:
doanerkan